Publiceren naar andere Qlik Sense-platforms

Het is niet mogelijk rechtstreeks te publiceren tussen de volgende Qlik Sense-platforms.

• Qlik Sense Enterprise
  • Qlik Sense Cloud Business
  • Qlik Sense Cloud Basic
  • Qlik Sense Desktop

U moet een kopie van de app downloaden vanaf een van de platformen en deze kopie uploaden naar het andere platform. Vervolgens kunt u de app publiceren op het platform waarnaar u de app hebt gekopieerd.

Opmerking: Ga naar onze webpagina over naleving van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) als u wilt weten hoe gegevens tussen Qlik-platformen worden gedeeld.

Houd rekening met het volgende wanneer u een app kopieert naar een ander platform:

• U moet opnieuw gegevensverbindingen maken op het bestemmingsplatform.
  • Bepaalde functionaliteiten worden mogelijk niet ondersteund op het bestemmingsplatform. Uitbreidingen in Qlik Sense Enterprise worden bijvoorbeeld niet met de app gedownload en kunnen niet opnieuw worden gemaakt in Qlik Sense Cloud.
  • U hebt de juiste bevoegdheden nodig om dergelijke acties te kunnen uitvoeren. De Qlik Sense Enterprise-beheerder is bijvoorbeeld de enige die apps via de Qlik Management Console kan importeren en exporteren.
Opmerking: In Qlik Sense Desktop kunt u geen apps publiceren.
Bronplatform Downloaden
Qlik Sense Enterprise Gebruik de QMC om de app naar uw computer te exporteren.

Qlik Sense Cloud Business

Klik met de rechtermuisknop op de app in uw groepswerkruimte om deze naar uw computer te downloaden.

Qlik Sense Cloud Basic Klik met de rechtermuisknop op de app in uw persoonlijke werkruimte om deze op uw computer te downloaden.
Qlik Sense Desktop Kopieer de app naar uw computer via C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Mijn documenten\Qlik\Sense\Apps
Bestemmingsplatform Uploaden
Qlik Sense Enterprise Gebruik de QMC om de app naar uw computer te importeren.
Qlik Sense Cloud Business Klik in de groepswerkruimte op Nieuwe app om de app te uploaden.
Qlik Sense Cloud Basic Klik in uw persoonlijke werkruimte op Nieuwe app om de app te uploaden.

Qlik Sense Desktop

Verplaats de app vanaf uw computer naar C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Mijn documenten\Qlik\Sense\Apps.