Het load-script opslaan

Als u een script opslaat, wordt de hele app opgeslagen, maar de gegevens worden niet automatisch opnieuw geladen.

Wanneer het script is opgeslagen, bevat de app nog steeds oude gegevens van de laatste keer opnieuw laden. Dit wordt aangegeven in de werkbalk. Als u de app wilt bijwerken met nieuwe gegevens, klikt u op Gegevens laden° op de werkbalk van de editor voor laden van gegevens. Het script wordt automatisch opgeslagen in de app als gegevens worden geladen.

Wijzigingen die u maakt in het load-script worden automatisch opgeslagen door de Editor voor laden van gegevens. U kunt handmatig opslaan door op CTRL+S te drukken.

Opmerking: Het script wordt niet automatisch opgeslagen in Qlik Sense Desktop. U moet het script handmatig opslaan.

Als u een script opslaat, wordt het automatisch op syntaxisfouten gecontroleerd. Syntaxisfouten worden in de code gemarkeerd en alle scriptsecties met syntaxisfouten worden aangegeven met een ù naast het sectielabel.