Een app verwijderen

U kunt een app die u niet langer nodig hebt verwijderen.

Opmerking: Vanuit de hub kunt u alleen apps verwijderen die u hebt gemaakt en die nog niet zijn gepubliceerd.

Als u een app hebt gepubliceerd, wordt de gepubliceerde versie vergrendeld en kan deze alleen worden verwijderd vanuit de Qlik Management Console. De gepubliceerde versie is een duplicaat van de oorspronkelijke app. De oorspronkelijke versie van de app kan worden verwijderd uit uw persoonlijke werk in de hub.

Doe het volgende:

1. Raak de app lang aan of klik met de rechtermuisknop op in de hub en selecteer Verwijderen.

Er wordt een dialoogvenster ter bevestiging geopend.

2. Klik op Verwijderen.

Er wordt enige tijd onder aan het scherm een melding weergegeven bij het verwijderen van een app. Als de verwijdering mislukt, wordt een foutbericht weergegeven.

Tip:

U kunt een gepubliceerde app verwijderen vanuit de Qlik Management Console.

Zie Een Qlik Sense-site beheren voor meer informatie: Apps verwijderen (alleen in het Engels)

Als een app door iemand anders wordt verwijderd uit de stream die u op dat moment aan het bekijken bent, wordt een melding weergegeven en kunt u de lijst met apps bijwerken.