Gegevens van visualisaties weergeven

U kunt schakelen tussen een visualisatie en een weergave van de gegevens die hierin worden vertegenwoordigd.

Wanneer u een visualisatie gebruikt in de analysemodus, wilt u wellicht de gegevens achter een selectie bekijken. Voor de meeste visualisaties is een tabel met de gegevens beschikbaar via het contextmenu.

Visualisaties waarvoor gegevensweergave beschikbaar is

In de volgende visualisaties kunt u schakelen tussen de visualisatie en een weergave van de gegevens in tabelvorm:

• Staafdiagram
  • Boxplot (met een of meer dimensies)
  • Combinatiediagram
  • Verdelingsplot
  • Histogram
  • Lijndiagram
  • Cirkeldiagram
  • Draaitabel
  • Spreidingsplot
  • Structuuroverzicht
  • Aangepaste widget (met een of meer dimensies)

Schakelen tussen een visualisatie en gegevensweergave

Als u wilt schakelen tussen de visualisatie en een tabelweergave van de gegevens, klikt u met de rechtermuisknop op de visualisatie om het contextmenu te openen. Selecteer ' Gegevens bekijken om de gegevens te bekijken. Als een selectie is gemaakt, worden alleen de geselecteerde gegevens weergegeven.

Klik met de rechtermuisknop op de weergave van de gegevens en selecteer B Diagram bekijken om terug te gaan naar de visualisatie.

Wanneer u een visualisatie hebt geselecteerd door middel van toetsenbordnavigatie, kunt u op Enter/Return drukken om te schakelen tussen de visualisatie en een weergave van de gegevens daarin.

Opmerking: Wanneer u de bewerkingsmodus opent, of als u naar een ander werkblad navigeert, worden alle visualisaties die naar gegevensweergave zijn geschakeld, teruggezet naar de oorspronkelijke visualisaties.