Visualisaties kopiëren uit bestaande visualisaties

U kunt een visualisatie kopiëren:

• Binnen hetzelfde werkblad
  • Tussen werkbladen in dezelfde app
  • Tussen werkbladen die deel uitmaken van verschillende apps.
Waarschuwing: Een gekopieerde visualisatie werkt pas goed in een andere app als ook dezelfde dimensies en metingen deel uitmaken van de doel-app.

Doe het volgende:

1. Klik bij het bewerken van een werkblad op het item dat u wilt kopiëren.

Het item wordt gemarkeerd.

2. Klik op de werkbalk met bewerkingsopties op .

3. Wilt u het item op een ander werkblad invoegen, dan gaat u met behulp van de werkblad-navigator naar dat werkblad.

4. Klik op om het item te plakken.

Het gekopieerde item wordt toegevoegd aan het werkblad.

Opmerking:

Afhankelijk van uw situatie, gebeuren er verschillende dingen als u de gekopieerde visualisatie op een werkblad plakt:

• Als een visualisatie is geselecteerd, wordt de geselecteerde visualisatie vervangen.
  • Als er geen visualisatie is geselecteerd, wordt de geplakte visualisatie in de grootste lege ruimte geplaatst.
  • Als er geen lege ruimte is, wordt de grootste visualisatie op het werkblad gesplitst om ruimte te maken voor de geplakte visualisatie.