Koppelingen toevoegen aan dia's

De werkbalk voor tekstopmaak bevat een optie om een koppeling toe te voegen binnen in een tekstobject.

Koppelingen toevoegen

U kunt een tekstalinea markeren en gebruiken voor een koppeling.

Doe het volgende:

1. Dubbelklik in de presentatieweergave op het tekstobject waaraan u de koppeling wilt toevoegen.

De werkbalk voor tekstopmaak wordt weergegeven.

2. Selecteer de tekstalinea die u wilt gebruiken voor de koppeling.

3. Klik op é

Er wordt een dialoogvenster voor koppelingen geopend.

4. Typ in het veld Koppelen met het webadres waarvoor u de koppeling wilt toevoegen.

Opmerking:

Als u geen prefix toevoegt, wordt automatisch http://toegevoegd, in de veronderstelling dat u een webadres toevoegt.

5. Klik op é of druk op Enter om de nieuwe koppeling toe te passen.
  6. Klik buiten de tekst.

De koppeling wordt toegevoegd.

Koppelingen verwijderen

U kunt een koppeling verwijderen uit een tekstalinea.

Doe het volgende:

1. Dubbelklik in de presentatieweergave op het tekstobject waaruit u de koppeling wilt verwijderen.

De werkbalk voor tekstopmaak wordt weergegeven.

2. Klik op de koppeling zodat de cursor zich ergens binnen de koppeling bevindt.
  3. Klik op é

Er wordt een dialoogvenster voor koppelingen geopend.

4. Klik op Ö
  5. Klik buiten de tekst.

De koppeling wordt verwijderd, maar de tekstalinea blijft behouden.

See also: