Inzichten voor presentaties selecteren met de snapshot-bibliotheek

U voegt uw inzichten toe aan een presentatie met de snapshots die u hebt gemaakt. In de presentatieweergave hebt u toegang tot alle beschikbare snapshots in de snapshot-bibliotheek. Ga voor meer informatie naar .Snapshot-bibliotheekSnapshot library.

Snapshots bekijken in de snapshot-bibliotheek

Tijdens het werken aan een presentatie kunt u alle snapshots in de snapshot-bibliotheek bekijken.

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op Å in het venster met presentatiehulpmiddelen.

In de snapshot-bibliotheek zijn uw snapshots gesorteerd op datum met de meest recente snapshot bovenaan.

2. Klik op Å om de snapshot-bibliotheek te sluiten.

Aantekeningen bewerken in de snapshot-bibliotheek

Als u een snapshot maakt, kunt u hieraan een aantekening toevoegen. Vanuit de snapshot-bibliotheek kunt u de aantekeningen wijzigen of aantekeningen toevoegen aan snapshots zonder aantekeningen.

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op Å in het venster met presentatiehulpmiddelen.

De snapshot-bibliotheek wordt geopend met een lijst van al uw snapshots.

Tip: U kunt ook toegang krijgen tot een snapshot-bibliotheek voor elke visualisatie. Ga naar de werkbladweergave, tik lang/klik met de rechtermuisknop op de visualisatie waarvan u een snapshot wilt weergeven en selecteer Snapshot-bibliotheek openen in het snelmenu.
  2. Klik op @.

3. Klik op het tekstvak rechts van de naam van de aantekening.

Snapshot library dialog.

Opmerking: U kunt aantekeningen bij snapshots die deel uitmaken van een gepubliceerde versie van een app, niet bewerken.
  4. Bewerk de aantekening.

5. Klik op @ of buiten het tekstvak.

De aantekening wordt opgeslagen.

6. Klik buiten de bibliotheek om deze te sluiten.

Snapshots verwijderen uit de snapshot-bibliotheek

U kunt een snapshot verwijderen uit de snapshot-bibliotheek die alle snapshots bevat die u hebt gemaakt in de app. U kunt geen snapshots verwijderen die deel uitmaken van een gepubliceerde versie van een app.

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op Å in het venster met presentatiehulpmiddelen.

De snapshot-bibliotheek wordt geopend met een lijst van al uw snapshots.

Tip: U kunt ook toegang krijgen tot een snapshot-bibliotheek voor elke visualisatie. Ga naar de werkbladweergave, tik lang/klik met de rechtermuisknop op de visualisatie waarvan u een snapshot wilt weergeven en selecteer Snapshot-bibliotheek openen in het snelmenu.
  2. Klik op @.

Bewerken is ingeschakeld.

3. Selecteer de snapshots u wilt verwijderen.

Opmerking: U kunt geen snapshots verwijderen die deel uitmaken van een gepubliceerde versie van een app.
  4. Klik op Ö.

De geselecteerde snapshots worden verwijderd.

5. Klik op @ om het bewerken te beëindigen.

6. Klik buiten de bibliotheek.

De bibliotheek wordt gesloten.

U hebt nu snapshots verwijderd uit de bibliotheek.