Aggregatiefuncties voor tekenreeksen

In deze sectie worden de aggregatiefuncties voor tekenreeksen beschreven.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Klik op de functienaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.

Tekenreeksaggregatiefuncties in het script voor het laden van gegevens

Tekenreeksaggregatiefuncties in diagrammen

De volgende diagramfuncties zijn beschikbaar voor het aggregeren van tekenreeksen in diagrammen.