URL is

De scriptspecificatie wordt tijdens het laden van een webbestand gebruikt voor het instellen van de URL van een gegevensverbinding hiervoor.

Syntax:

URL is string

Arguments:

Argument Beschrijving
string Hiermee wordt de URL van het in te laden bestand gespecificeerd. Dit gaat voor de URL die in de gebruikte webbestandverbinding is ingesteld.

Limitations:

De specificatie URL is is alleen relevant voor webbestanden. U moet een bestaande gegevensverbinding voor een webbestand gebruiken.

See also: