GeoMakePoint - script- en diagramfunctie

GeoMakePoint() wordt gebruikt in scripts en diagramuitdrukkingen om een punt met lengtegraad en breedtegraad te maken en aan te duiden. Door GeoMakePoint worden punten teruggegeven in volgorde van lengte- en breedtegraad.

Syntax:

GeoMakePoint(lat_field_name, lon_field_name)

Return data type: tekenreeks, opgemaakt [lengtegraad, breedtegraad]

Arguments:

Argument Beschrijving
lat_field_name Een veld dat of uitdrukking die verwijst naar een veld die de breedtegraad van het punt aangeeft.
lon_field_name Een veld dat of uitdrukking die verwijst naar een veld die de lengtegraad van het punt aangeeft.
Tip: Maak geen gebruik van de Group by-clausule in de editor voor het laden van gegevens bij deze en andere niet-aggregerende geospatiale functies, omdat dit tot een fout bij het laden leidt.

Uw eigen kaartgegevens laden