FileSize - scriptfunctie

De functie retourneert een geheel getal met de grootte in bytes van het bestand of, als geen is opgegeven, van het tabelbestand dat op dat moment wordt gelezen.filenamefilename

Syntax:

FileSize([filename])

Arguments:

Argument Beschrijving
filename

De naam van een bestand, indien nodig met pad, als map- of webgegevensverbinding. Als u geen bestandsnaam opgeeft, wordt het tabelbestand gebruikt dat momenteel wordt gelezen.

Example: 'lib://Table Files/'

In de bestaande scriptmodus, worden tevens de volgende padindelingen ondersteund:

• absoluut

Example: c:\data\

• relatief ten opzichte van de werkmap van de Qlik Sense-app.

Example: data\

• URL-adres (HTTP of FTP) dat verwijst naar een locatie op internet of intranet.

Example: http://www.qlik.com