Foutvariabelen

Na uitvoering van het script zijn alle foutvariabelen voorzien van een waarde. De eerste variabele, ErrorMode, wordt ingevoerd door de gebruiker en de laatste drie door Qlik Sense met informatie over fouten in het script.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Klik op de functienaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.