networkdays - script- en diagramfunctie

De functie networkdays retourneert het aantal werkdagen (maandag-vrijdag) tussen start_date en end_date, waarbij rekening wordt gehouden met een eventueel opgegeven holiday.

Syntax:

networkdays (start_date, end_date [, holiday])

Return data type: geheel getal

Arguments:

Argument Beschrijving
start_date De te evalueren begindatum.
end_date De te evalueren einddatum.
holiday

Vakantieperioden die moeten worden uitgesloten van werkdagen. Een vakantieperiode wordt aangegeven als een begin- en een einddatum, gescheiden door komma's.

Example: '25/12/2013', '26/12/2013'

U kunt meer dan één vakantieperiode opgeven, gescheiden door komma's.

Example: '25/12/2013', '26/12/2013', '31/12/2013', '01/01/2014'