Tellerfuncties

In dit hoofdstuk worden functies beschreven waarmee u counters kunt opnemen tijdens de evaluatie van LOAD -opdrachten in het script voor het laden van gegevens. De enige functie die kan worden gebruikt in diagramuitdrukkingen is RowNo().

Sommige tellerfuncties hebben geen parameters, maar er moeten altijd haakjes achter worden geplaatst.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Klik op de functienaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.