Een presentatie publiceren

U kunt presentaties die u hebt gemaakt publiceren, zodat andere gebruikers ze kunnen bekijken.

Opmerking: U kunt alleen presentaties publiceren als onderdeel van een app die al is gepubliceerd.

Doe het volgende:

1. Klik in het app-overzicht op Ç om de presentaties weer te geven.

2. Raak de presentatie die u wilt publiceren lang aan of klik erop met de rechtermuisknop en selecteer vervolgens Publiceren.

Het dialoogvenster Presentatie publiceren wordt weergegeven.

3. Klik op Publiceren.

De presentatie wordt gepubliceerd en verplaatst van Mijn presentaties naar Gepubliceerd door mij.

Andere gebruikers, met toegang tot deze app, treffen de gepubliceerde presentatie nu aan in hun sectie Community.

Tip: Het is ook mogelijk om een presentatie te publiceren in de presentatieweergave door op ¨ te klikken en Presentatie publiceren te selecteren, door rechts te klikken op een presentatie in de presentatienavigator of door de presentatie lang aan te raken in de presentatienavigator.