Qlik Sense in één oogopslag

Met de Qlik Sense-productfamilie kunt u uw gegevens vrijelijk verkennen en uw pad naar eigen inzicht volgen. U kunt Qlik Sense en de Qlik Associative Engine in uw zaken, in de cloud, op uw apparaat of ingebed in uw eigen app gebruiken.

Qlik Sense Enterprise

Qlik Sense Enterprise en het onderliggende platform ondersteunen een groot aantal verschillende gebruiksscenario's. Dit zijn onder andere selfservice gegevensvisualisaties waarmee gebruikers zelf gegevens kunnen verkennen, begeleide analyses om gebruikers standaardbedrijfsprocessen of workflows te laten gebruiken, ingesloten analyses voor betere websites en toepassingen en aangepaste analysetoepassingen voor de ondersteuning van specifieke bedrijfsprocessen of gebruiksscenario's. Qlik Sense Enterprise bevat het Qlik Analytics Platform.

U kunt Qlik Sense-apps naar cloudomgevingen distribueren door Qlik Sense Enterprise multi-cloudmogelijkheden te gebruiken. Kies Qlik Cloud Services, gehost door Qlik, gebruik Qlik Sense Enterprise voor elastische implementaties om uw eigen privé-cloud te hosten of gebruik beiden.

U kunt zodanig apps maken in Qlik Sense Enterprise for Windows en beleid opstellen dat deze naar uw cloudgebruikers worden gedistribueerd. In de cloudomgeving kunnen gebruikers de apps gebruiken en verzamelingen gebruiken en maken.

Voorbeelden van Enterprise-implementatie (alleen in het Engels)

Qlik Cloud Services

Qlik Sense Desktop

Qlik Sense Desktop is een Windows-toepassing die gebruikers de mogelijkheid geeft om Qlik Sense te gebruiken en gepersonaliseerde, interactieve gegevensvisualisaties, rapporten en dashboards te maken op basis van meerdere gegevensbronnen via simpelweg slepen-en-neerzetten. Voor het gebruik ervan zijn Qlik Sense Enterprise-serverreferenties of een Qlik-account vereist.

Qlik Sense Desktop

Qlik Sense Mobile-app

De Qlik Sense Mobile-app is een toepassing die kan worden geïnstalleerd op een iOS-apparaat. Indien verbonden met een Qlik Sense Enterprise-server kunnen personen Qlik Sense-apps downloaden en deze apps vervolgens offline weergeven.

Qlik Sense Mobile-app

Qlik Sense Cloud

Qlik Sense Cloud is een gehoste online versie van Qlik Sense waarmee gebruikers Qlik Sense-apps kunnen maken en delen. Gebruikers kunnen samenwerken en samen met andere gebruikers gegevensontdekkingen uitvoeren. Bovendien kunnen gebruikers toegang tot de cloud en de apps verkrijgen vanaf elk gewenst apparaat, met inbegrip van mobiele apparaten, via een internetverbinding en een moderne webbrowser. Qlik Sense Cloud heeft gratis en betaalde elementen.

Qlik Sense Cloud

Qlik Analytics Platform

Het Qlik Analytics Platform is een pakket dat ontwikkelaars en OEM-partners de gelegenheid biedt om de visuele analysevoorzieningen van Qlik op te nemen in elke gewenste toepassing via webmashups of door deze in te sluiten in aangepaste toepassingen. Het omvat de Qlik Associative Engine en de volledige reeks van product-API's en SDK's.