Qlik Cloud Services

Qlik Cloud Services is de cloudomgeving die door Qlik wordt gehost en uitgevoerd voor klanten. Om deze omgeving te gebruiken, moet u een Qlik Cloud Services tenant aanvragen en vervolgens multi-cloud inschakelen met uw Qlik Sense Enterprisefor Windows.

Uw -beheerder stelt distributiebeleid in om de regels te definiëren voor wanneer apps in de cloud worden gedistribueerd en voor wie ze zichtbaar zijn. App-eigenaren stellen eigenschappen in voor de apps en distributie vindt automatisch plaats.

App-gebruikers zien apps in openbare verzamelingen (die zijn gedefinieerd door uw distributieregels) of ze kunnen hun eigen privécollecties maken en favorieten aangeven.

publish-to-collection.htm