De hub in Qlik Sense Desktop

Als Qlik Sense Desktop wordt opgestart, komt u in de hub. In de hub vindt u al uw apps. Klik op een app in de hub om deze op een apart tabblad te openen.

De Qlik Sense Desktop-hub met open Werkweergave.

Qlik Sense Desktop hub view.

A: Werkbalk

De werkbalk bevat het algemene menu en andere nuttige opdrachten.

Werkbalkopties
UI-item Beschrijving
Ô Het navigatiemenu in- en uitschakelen.
Ga naar Qlik Sense Cloud.
F U kunt zoeken om gemakkelijk een specifieke app te vinden.
¥

Algemeen menu met opties Dev Hub, Help en Info.

U kunt op klikken op de koppeling Clientverificatie om Qlik Sense Desktop te kunnen gebruiken.

Zie Dev-Hub (alleen in het Engels) voor meer informatie over Dev-Hub.

B: Aanmeldingsgegevens

Instellingen aanmeldingsgegevens
UI-item Beschrijving
y

Uw aanmeldgegevens worden weergegeven wanneer u bent aangemeld. Afhankelijk van hoe het Qlik Sense-systeem is ingesteld, moet u zich mogelijk aanmelden door op de knop Aanmelden te klikken.

Wanneer u bent aangemeld, kunt u op y klikken, en vervolgens in het pop-upmenu op y klikken om het dialoogvenster Profiel met de volgende informatie te openen: Gebruikers-ID en Gebruikersdirectory.

Afmelden

Klik op y en vervolgens op in het pop-upmenu om zich af te melden.

C: Nieuwe app maken

App-opties
UI-item Beschrijving
Nieuwe app maken

Een nieuwe app maken. Deze knop is alleen beschikbaar als u gemachtigd bent om apps te maken.

Zie Een app maken voor meer informatie over het maken van een app.

U kunt de apps sorteren op alfabet, op aanmaakdatum of op publicatiedatum, aflopend of oplopend.

ìî Schakel tussen rasterweergave en lijstweergave van de hub, afhankelijk van aan welk soort overzicht u de voorkeur geeft.

D: Werk

Persoonlijk met al uw eigen apps onder Werk.

E: Hoofdruimte

Al uw apps worden weergegeven in het hoofdgebied.

F: Aan de slag

Ga naar de webpagina van Qlik Sense Desktop om meer te weten te komen over hoe u aan de slag kunt met Qlik Sense Desktop.