Bladwijzers verwijderen

Er zijn verschillende manieren om bladwijzers te verwijderen.

Een bladwijzer verwijderen in werkbladweergave

Doe het volgende:

1. Klik in de werkbladweergave op > op de werkbalk.

2. Klik op ] naast de bladwijzer die u wilt verwijderen.

3. Klik op @.
  4. Klik op Ö.

5. Als u het verwijderen van de bladwijzer wilt bevestigen, klikt u op Verwijderen in het dialoogvenster.

De bladwijzer wordt verwijderd.

Een bladwijzer verwijderen uit het app-overzicht

Doe het volgende:

1. Klik in het app-overzicht op > om de bladwijzers te bekijken.

2. Klik op ] naast de bladwijzer die u wilt verwijderen.

3. Klik op @.
  4. Klik op Ö.

5. Als u het verwijderen van de bladwijzer wilt bevestigen, klikt u op Verwijderen in het dialoogvenster.

De bladwijzer wordt verwijderd.

Tip: In het dialoogvenster voor bladwijzers kunt u een bladwijzer lang aanraken of er met de rechtermuisknop op klikken en vervolgens Verwijderen selecteren.