Een variabele verwijderen

U kunt variabelen uit een niet-gepubliceerde app verwijderen door ze uit het variabelendialoogvenster te verwijderen.

1. Klik bij het bewerken van een werkblad op Variabelen op de werkbalk met bewerkingsopties op het werkblad om het variabelendialoogvenster te openen.

Het variabelendialoogvenster wordt geopend.

2. Selecteer de variabelen die u wilt verwijderen en klik op Verwijderen. U kunt in totaal 20 variabelen selecteren.

U kunt ook op klikken in de rij van de variabele die u wilt verwijderen en Verwijderen selecteren.

Informatie Als u een variabele uit het script verwijdert en de gegevens opnieuw laadt, blijft de variabele in de app. Als u de variabele volledig uit de app wilt verwijderen, moet u de variabele ook uit het variabelendialoogvenster verwijderen.
    InformatieHet verwijderen van een variabele kan niet ongedaan worden gemaakt.
  3. Klik op Verwijderen.