Navigeren in de gebruikersinterface

In Qlik Sense Enterprise kunt u apps maken, ontwikkelen, publiceren en gebruiken, afhankelijk van de bevoegdheden die de beheerder aan u heeft toegewezen.

De hub

De hub is uw startpunt en de plaats waar u al uw apps vindt.

Ga voor meer informatie naar De hub.

App-overzicht

Als u vanuit de hub een app opent, gaat u naar het app-overzicht. Hier kunt u alle inhoud in de app bekijken (zoals werkbladen, presentaties en bladwijzers).

Ga voor meer informatie naar App-overzicht.

Gegevensbeheer

U kunt gegevensbronnen toevoegen zonder scripts te gebruiken in Gegevensbeheer.

Ga voor meer informatie naar Gegevens laden en beheren met Gegevensbeheer.

Editor voor laden van gegevens

U kunt de editor voor het laden van gegevens gebruiken om het script waarmee gegevens in uw app worden geladen te maken, te bewerken en uit te voeren.

Ga voor meer informatie naar Editor voor laden van gegevens.

Gegevensmodelviewer

Met de gegevensmodelviewer krijgt u een overzicht van de gegevens die u in uw app hebt geladen.

Ga voor meer informatie naar Gegevensmodelviewer.

Werkbladweergave

Als u een werkblad in een app opent, ziet u de werkbladweergave. Hier kunt u apps ontwikkelen en analyseren.

Ga voor meer informatie naar Werkbladweergave.

Presentatieweergave

Als u een presentatie in een app opent, ziet u de presentatieweergave. Hier kunt u presentaties samenstellen en afspelen op basis van uw ontdekkingen en inzichten in de gegevens.

Zie Presentatieweergave voor meer informatie.