Selecties vergrendelen en ontgrendelen

Met de vergrendelingsoptie kunt u uw selecties beschermen.

Selecties vergrendelen

U kunt een selectie vergrendelen door op het vergrendelingspictogram te klikken Unlocked in het pop-upvenster voor selectie. De vergrendeling voorkomt dat er in die selectie wijzigingen worden aangebracht. U kunt een vergrendelde selectie niet wijzigen of wissen. Als u een selectie hebt vergrendeld en vervolgens probeert uitgesloten veldwaarden te selecteren, knippert het selectie-item om aan te geven dat de vergrendelde selectie voorkomt dat de selectie wordt uitgevoerd.

Vergrendelde waarden Germany en Japan in de selectie Region.

Locked values within a selection.

InformatieHet is mogelijk om terug te gaan in de selectiehistorie naar een situatie die bestond voordat de dimensie was vergrendeld.

Selecties ontgrendelen

U kunt een selectie ontgrendelen door op het vergrendelingspictogram te klikken Unlocked in het pop-upvenster voor selectie. Als u de selectie hebt ontgrendeld, kunt u er wijzigingen in aanbrengen of kunt u de selectie wissen.

InformatieWanneer een app wordt opgeslagen met behulp van Qlik Sense, worden de huidige selecties en vergrendelingen niet opgeslagen. Selecties en vergrendelingen moeten worden gemaakt elke keer dat de app wordt geopend.