Binary

De opdracht binary wordt gebruikt voor het laden van de gegevens vanuit een andere Qlik Sense-app of een QlikView-document, met inbegrip van sectietoegangsgegevens. Er zijn geen andere elementen van de app toegevoegd, zoals werkbladen, presentaties, visualisaties, masteritems of variabelen.

Slechts één binary opdracht is toegestaan in het script. De binary opdracht moet de eerste opdracht van het script zijn, zelfs nog vóór de SET-opdrachten die zich gewoonlijk aan het begin van het script bevinden.

Syntaxis:

binary [path] filename

Argumenten:

Argumenten
Argument Beschrijving
path

Het pad naar het bestand, dat een verwijzing zou moeten zijn naar een mapgegevensverbinding. Dit is een vereiste als het bestand zich niet in de werkdirectory van Qlik Sense bevindt.

Werkdirectory

Voorbeeld: 'lib://Table Files/'

In de bestaande scriptmodus, worden tevens de volgende padindelingen ondersteund:

• absoluut

Voorbeeld: c:\data\

• relatief ten opzicht van de app die deze scriptregel bevat.

Voorbeeld: data\

Beperking van toegang tot bestandssysteem

filename

De naam van het bestand, inclusief de bestandsextensie .qvw of .qvf.

Beperkingen:

U kunt binary niet gebruiken om gegevens te laden vanuit een app op dezelfde Qlik Sense Enterprise-implementatie door naar de app-ID te verwijzen. U kunt alleen laden vanuit een .qvf-bestand.