Generic

Het uitpakken en laden van een generieke database kan met het prefix generic worden uitgevoerd.

Algemene databases / gegevensbronnen die gestructureerde herhaalde gegevens bevat, zoals een adreslijst of een productspecificatieblad waarin entiteiten herhaaldelijk aan de hand van bepaalde kenmerken worden omschreven.

Syntaxis:

Generic( loadstatement | selectstatement )

• Voor meer informatie over LOAD-instructies, raadpleegt u Load.
  • Voor meer informatie over SELECT-instructies, raadpleegt u Select.

Voorbeelden:

Generic LOAD * from abc.csv;

Generic SQL SELECT * from table1;

Tabellen die worden geladen via een opdracht generic worden niet automatisch aaneengeschakeld.