Foutvariabelen

Na uitvoering van het script zijn alle foutvariabelen voorzien van een waarde. De eerste variabele, ErrorMode, wordt ingevoerd door de gebruiker en de laatste drie door Qlik Sense met informatie over fouten in het script.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke variabele om een korte beschrijving en de syntaxis van de variabele te bekijken. Klik op de variabelenaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.