ErrorMode

Deze foutvariabele bepaalt welke actie in Qlik Sense wordt uitgevoerd als bij uitvoering van het script een fout optreedt.

Syntaxis:

ErrorMode

Argumenten:

Argumenten
Argument Beschrijving
ErrorMode=1 De standaardinstelling. De uitvoering van het script wordt gestopt en de gebruiker wordt gevraagd om actie te ondernemen (niet-batchmodus).
ErrorMode =0 De fout wordt simpelweg genegeerd in Qlik Sense en het script wordt verder uitgevoerd bij de volgende scriptopdracht.
ErrorMode =2

In Qlik Sense wordt een foutbericht "Uitvoering van script is mislukt..." gegenereerd zodra de fout optreedt, zonder dat de gebruiker eerst wordt gevraagd om actie te ondernemen.

Voorbeeld:

set ErrorMode=0;