Apps downloaden in de Qlik Sense Mobile Client Managed-app

Download Qlik Sense-apps in de mobiele app voor offlinegebruik.

Deze documentatie is ook van toepassing op de Qlik Sense Mobile for BlackBerry-app. Qlik Sense Mobile for BlackBerry is de Qlik Sense Mobile Client Managed-toepassing die op iOS wordt uitgevoerd en is geïntegreerd met het BlackBerry Dynamics-platform.

Een Qlik Sense-app downloaden

Qlik Sense-apps die kunnen worden gedownload, zijn gemarkeerd met de downloadbadge Download from Cloud in de Qlik Sense Mobile Client Managed-app. Maak verbinding met een Qlik Sense Enterprise-server om apps te downloaden.

1. Tik op More in het Qlik Sense-app-pictogram om het venster met appdetails te openen.
  2. Tik op de downloadknop Download from Cloud in het venster met details. De app wordt gedownload. Gedownloade apps worden gemarkeerd met de badge Collaspe 2 in het app-pictogram.

Tik op de annuleerknop Stop in het midden van de cirkel met de downloadvoortgang om het downloaden te annuleren.

Een beperkte versie van de Qlik Sense-app downloaden

Vereisten

1. Als u de app al eens hebt gedownload, verwijdert u de offlineversie die u hebt gedownload.
  2. Tik op More in het Qlik Sense-app-pictogram om het venster met app-details te openen.
  3. Tik op Filter Verkleinen.
  4. Selecteer een bladwijzer en tik vervolgens op Downloaden. De app en de aan de bladwijzer gekoppelde gegevens worden gedownload. U kunt nu de beperkte versie van de app openen als u offline bent.
InformatieWanneer u de beperkte versie van een Qlik Sense-app downloadt, worden alle bladwijzers die u voor de app hebt gemaakt, weergegeven in het bladwijzermenu. Met die bladwijzers worden echter alleen de gegevens weergegeven die zijn gekoppeld aan de bladwijzer waarmee u de app hebt verkleind.

Een Qlik Sense-app verkleinen voor downloaden

Gebruik bladwijzers om de omvang van de gegevens in een Qlik Sense-app te verkleinen voordat u de app downloadt. Wanneer u de app downloadt, kunt u de app verkleinen door de gemaakte bladwijzer te selecteren.

Als u bijvoorbeeld een app voor filmanalyse hebt, kunt u gegevens over de jaren 50 selecteren en vervolgens een bladwijzer aan die selectie toevoegen. Selecteer uw bladwijzer wanneer u de app downloadt om de app te verkleinen. In de gedownloade app zijn dan alleen de gegevens te zien die gekoppeld zijn aan uw selectie voor gegevens over de jaren 50.

Vereisten

• Qlik Sense Mobile Client Managed February 2018 of later
  • Qlik Sense Enterprise February 2018 of later
  1. Open de onlineversie van de Qlik Sense-app die u wilt verkleinen.
  2. Tik op een werkblad om het werkblad te openen.
  3. Voer de selecties uit op het werkblad dat u wilt opslaan als bladwijzer.
  4. Klik op de bladwijzerknop Bookmark in de werkbalk.
  5. Klik op Nieuwe bladwijzer maken. De werkbladnaam en een overzicht van de selecties worden gebruikt als de titel van de bladwijzer.
  6. De bladwijzer wordt automatisch opgeslagen. De bladwijzer is beschikbaar wanneer u de app downloadt.

Zie Bladwijzers toevoegen aan selecties voor meer informatie over het maken van bladwijzers in Qlik Sense.

Gedownloade Qlik Sense-apps bijwerken

U kunt de gedownloade versie van een Qlik Sense-app bijwerken naar de versie op de Qlik Sense Enterprise-server. Gegevens in de lokale app worden eveneens vernieuwd met de gegevens van de server. Maak verbinding met de Qlik Sense Enterprise-server om een app bij te werken.

1. Tik op More in de Qlik Sense-app om het venster met app-details te openen.
  2. Tik op het tabblad Offline.
  3. Tik op Dimension - Cyclic Bijwerken.

Gedownloade Qlik Sense-apps verwijderen

1.  Tik op More in de Qlik Sense-app. Het venster met app-details wordt geopend.
  2. Tik op het tabblad Offline.
  3. Tik op Verwijderen. De gedownloade versie van de app wordt verwijderd.