De hub in Qlik Sense Desktop

Als Qlik Sense Desktop wordt opgestart, komt u in de hub. In de hub vindt u al uw apps. Klik op een app in de hub om deze op een apart tabblad te openen.

De Qlik Sense Desktop-hub met open Werkweergave.

Qlik Sense Desktop hub view.

A: Werkbalk

De werkbalk bevat het algemene menu en andere nuttige opdrachten.

Werkbalkopties
UI-item Beschrijving
Menu Het navigatiemenu in- en uitschakelen.
Search U kunt zoeken om gemakkelijk een specifieke app te vinden.
More

Algemeen menu met opties Dev Hub, Help en Info.

U kunt op klikken op de koppeling Clientverificatie om Qlik Sense Desktop te kunnen gebruiken.

Zie Dev-Hub (alleen in het Engels) voor meer informatie over Dev-Hub.

B: Aanmeldingsgegevens

Instellingen aanmeldingsgegevens
UI-item Beschrijving
User

Uw aanmeldgegevens worden weergegeven wanneer u bent aangemeld. Afhankelijk van hoe het Qlik Sense-systeem is ingesteld, moet u zich mogelijk aanmelden door op de knop Aanmelden te klikken.

Wanneer u bent aangemeld, kunt u op y klikken, en vervolgens in het pop-upmenu op y klikken om het dialoogvenster Profiel met de volgende informatie te openen:UserUser Gebruikers-ID en Gebruikersdirectory.

Afmelden

Klik op User en vervolgens op Log out in het pop-upmenu om zich af te melden.

C: Nieuwe app maken

App-opties
UI-item Beschrijving
Nieuwe app maken

Een nieuwe app maken. Deze knop is alleen beschikbaar als u gemachtigd bent om apps te maken.

Zie Een app maken voor meer informatie over het maken van een app.

Sort ascending

U kunt de apps sorteren op alfabet, op aanmaakdatum of op publicatiedatum, aflopend of oplopend.

Grid View List View Schakel tussen rasterweergave en lijstweergave van de hub, afhankelijk van aan welk soort overzicht u de voorkeur geeft.

D: Werk

Persoonlijk met al uw eigen apps onder Werk.

E: Hoofdruimte

Al uw apps worden weergegeven in het hoofdgebied.

F: Aan de slag

Ga naar de webpagina van Qlik Sense Desktop om meer te weten te komen over hoe u aan de slag kunt met Qlik Sense Desktop.