Masteritems van extra info voorzien

U kunt extra info gebruiken om masteritems te ordenen. U vindt overeenkomsten in extra info tijdens het doorzoeken van het bedrijfsmiddelenvenster. U kunt ook tags aan masteritems toevoegen met synoniemen voor Insight Advisor. Gebruik de indeling alt:<term> in tags voor synoniemen. Bijvoorbeeld, alt:cities.

Extra info kan maximaal 31 tekens lang zijn en elk masteritem kan tot 30 codes met extra info bevatten.

Extra info toevoegen aan een masteritem

U kunt extra info toevoegen bij het maken of bewerken van een masteritem.

Extra info toevoegen tijdens het maken van een nieuwe meting

Edit measure dialog.

TipU kunt extra info toevoegen door op Add tag te klikken of op Enter te drukken.

Voorbeeld van extra info bekijken

In het bedrijfsmiddelenvenster wordt extra info weergegeven bij het bekijken van dimensies, metingen en visualisaties.

De voorbeeldweergave toont het dimensietype en welke velden zijn opgenomen in de drill-down dimensie en extra info.

Dimension preview.