Werkbladen toevoegen aan de openbare werkbladen van een app

U kunt gepubliceerde werkbladen goedkeuren, zowel gepubliceerde werkbladen waarvan u eigenaar bent en gemeenschappelijke werkbladen, om ze toe te voegen aan de openbare werkbladen van de app.

Werkbladen die aan openbare werkbladen zijn toegevoegd, worden opgenomen wanneer een app wordt gedupliceerd of geëxporteerd, in tegenstelling tot gepubliceerde werkbladen. Door werkbladen aan uw openbare werkbladen toe te voegen kunt u gezamenlijk de openbare werkbladen van uw app ontwikkelen.

• Klik in uw app met de rechtermuisknop op een werkblad van de community of op een werkblad dat uzelf hebt gepubliceerd en selecteer Goedkeuren.

Het werkblad is nu toegevoegd aan de openbare werkbladen van de app.

Tip: U kunt ook in de werkbladweergave een werkblad toevoegen door op  te klikken en Goedkeuren te selecteren of door met de rechtermuisknop klikken op een werkblad in de werkbladnavigator.