Afmelden voor Qlik Sense Mobile Client Managed Analytics

Qlik Sense Mobile Client Managed verzamelt gebruiksinformatie om Qlik Sense Mobile Client Managed te verbeteren. Meld u af voor Qlik Sense Mobile Client Managed Analytics als u niet wilt dat gebruiksinformatie wordt verzameld. Raadpleeg de Qlik Sense Mobile Client Managed Algemene voorwaarden voor meer informatie over het privacybeleid van Qlik wat betreft verzamelde gegevens.

1. Tik op uw profielpictogram in de mobiele app. De pagina Account en instellingen wordt geopend.
  2. Tik op Diagnostische gegevens.
  3. Analytics uitschakelen.