Bladwijzers verwijderen

Er zijn verschillende manieren om bladwijzers te verwijderen.

Een bladwijzer verwijderen in werkbladweergave

Doe het volgende:

1. Klik in de werkbladweergave op Bladwijzers op de werkbalk.

2. Klik op Info naast de bladwijzer die u wilt verwijderen.

3. Klik op Edit.
  4. Klik op Delete.

5. Als u het verwijderen van de bladwijzer wilt bevestigen, klikt u op Verwijderen in het dialoogvenster.

De bladwijzer wordt verwijderd.

Een bladwijzer verwijderen uit het app-overzicht

Doe het volgende:

1. Klik in het app-overzicht op Bladwijzers om de bladwijzers te bekijken.

2. Klik op Info naast de bladwijzer die u wilt verwijderen.

3. Klik op Edit.
  4. Klik op Delete.

5. Als u het verwijderen van de bladwijzer wilt bevestigen, klikt u op Verwijderen in het dialoogvenster.

De bladwijzer wordt verwijderd.

Tip: In het dialoogvenster voor bladwijzers kunt u met de rechtermuisknop op een bladwijzer klikken en vervolgens Verwijderen selecteren.