App-laadtaken beheren

U kunt app-laadtaken bekijken en beheren vanuit de hub. U kunt laadtaken handmatig starten vanuit de hub.

Laadtaken worden toegevoegd in QMC voor apps in de hub. Als u de laadtaken voor een app in de hub wilt bekijken, klikt u met de rechtermuisklik in de app en selecteert u Laadtaken beheren.

Opmerking:

U moet beschikken over leesrechten voor HubSectionTask en leesrechten voor laadtaken in de hub, ingesteld in QMC voor het beheren van app-laadtaken in de hub.

In Laadtaken beheren worden de volgende gegevens en opties getoond:

• Naam: Naam van de taak.

• Ingeschakeld: Hiermee wordt aangegeven of de laadtaak is in- of uitgeschakeld. Uitgeschakelde taken kunnen niet in de hub worden beheerd of ingeschakeld.

• Status: Geeft de huidige status van de taak aan. U kunt klikken op Info om een overzicht te bekijken van de laatste uitvoering van een taak. U kunt ook klikken op Scriptlogboek downloaden om het scriptlogboek te downloaden.

• Laatste uitvoering: Geeft aan wanneer de taak voor het laatst is uitgevoerd.

• Volgende uitvoering: Geeft aan wanneer de volgende uitvoering van de taak is gepland.

• Acties: Beheeroptie voor de taak. U kunt klikken op Start task om taken te starten of klikken op Stop om taken te stoppen.

U kunt klikken op Refresh tasks om de taakweergave te vernieuwen.