Precedentgebaseerd leren voor Insights in Qlik Sense Desktop

OP DEZE PAGINA

Precedentgebaseerd leren voor Insights in Qlik Sense Desktop

Met Insights kunt u apps analyseren om te zien hoe velden worden gebruikt om diagrammen te maken. De Qlik Precedents Service analyseert apps wanneer Insights is geopend in een app. De service onderzoekt het gebruik van gegevensvelden en masteritems in diagrammen. Dit voorziet Insights van precedenten voor het maken van aggregaties, dimensies en metingen voor het gegevensmodel van de app.

De app-analyse heeft geen betrekking op de gegevens in velden, enkel op de gegevenstabellen en veldnamen en hoe deze worden gebruikt. App-analyse is ingeschakeld voor alle apps met Insights. U kunt Insights uitschakelen in een app als u niet wilt dat Insights toekomstige precedenten leert van die app.

Insights uitschakelen in een app

Doe het volgende:

1. In de bewerkingsmodus voor werkbladen klikt u in het bedrijfsmiddelenvenster op Ò.
  2. Klik op Nieuwe maken.
  3. In Naam typt u DISABLE_INSIGHTS.
  4. In Definitie typt u een willekeurige waarde.
  5. Klik op Sluiten.
  6. Vernieuw de app.