Presentaties uit de openbare presentaties van een app verwijderen

U kunt de openbare presentaties uit een app verwijderen, zowel openbare basispresentaties die oorspronkelijk in de app zijn gevoegd als degene die zijn goedgekeurd voor opname in de openbare presentaties. Wanneer u een openbare presentatie verwijdert, wordt deze verplaatst naar de sectie Gepubliceerd door mij van de app als de presentatie door u was gepubliceerd, of naar de sectie Community als deze was gepubliceerd door een andere gebruiker. Als de presentatie eigendom was van een andere gebruiker, worden zij weer de eigenaar. Wanneer een presentatie uit de openbare presentaties is verwijderd, wordt deze niet toegevoegd als de app wordt gedupliceerd of geëxporteerd.

Doe het volgende:

• Klik in de app met de rechtermuisknop op een openbare presentatie en selecteer Goedkeuring ongedaan maken.

De presentatie wordt vervolgens verplaatst naar de sectie Gepubliceerd door mij of de sectie Community.

Tip: U kunt presentaties ook uit de presentatieweergave verwijderen door op ¨ te klikken en de optie Goedkeuring ongedaan maken te selecteren, door rechts te klikken op een presentatie in de presentatienavigator of door de presentatie lang aan te raken in de presentatienavigator.