Presentaties toevoegen aan de openbare presentaties van een app

U kunt zowel gepubliceerde presentaties die door u worden beheerd als presentaties van de community goedkeuren zodat ze kunnen worden toegevoegd aan de openbare presentaties van een app. Presentaties die zijn toegevoegd aan de openbare presentaties worden toegevoegd als een app wordt gedupliceerd of geëxporteerd, in tegenstelling tot gepubliceerde presentaties. Door presentaties aan uw openbare presentaties toe te voegen kunt u gezamenlijk de openbare presentaties van uw app ontwikkelen.

Doe het volgende:

• Klik in uw app met de rechtermuisknop op een presentatie van de community of op een presentatie die u zelf hebt gepubliceerd en selecteer Goedkeuren.

De presentatie is nu toegevoegd aan de openbare presentaties van de app.

Tip: U kunt presentaties ook toevoegen in de presentatieweergave door op ¨ te klikken en de optie Goedkeuren te selecteren, door rechts te klikken op een presentatie in de presentatienavigator of door een presentatie lang aan te raken in de presentatienavigator.