Werkbladen toevoegen aan de openbare werkbladen van een app

U kunt zowel gepubliceerde werkbladen die door u worden beheerd als werkbladen van de community goedkeuren zodat ze kunnen worden toegevoegd aan de openbare werkbladen van een app. Werkbladen die zijn toegevoegd aan de openbare werkbladen worden toegevoegd als een app wordt gedupliceerd of geëxporteerd, in tegenstelling tot gepubliceerde werkbladen. Door werkbladen aan uw openbare werkbladen toe te voegen kunt u gezamenlijk de openbare werkbladen van uw app ontwikkelen.

Doe het volgende:

• Klik in uw app met de rechtermuisknop op een werkblad van de community of op een werkblad dat uzelf hebt gepubliceerd en selecteer Goedkeuren.

Het werkblad is nu toegevoegd aan de openbare werkbladen van de app.

Tip: U kunt ook in de werkbladweergave een werkblad toevoegen door op ¨ te klikken en de optie Goedkeuren te selecteren. Daarnaast kunt u rechts klikken op een werkblad in de werkbladnavigator of deze lang aanraken.