Metingen opnieuw gebruiken met mastermetingen

OP DEZE PAGINA

Metingen opnieuw gebruiken met mastermetingen

Als u met een niet-gepubliceerde app werkt, kunt u mastermetingen maken voor eventueel hergebruik. Gebruikers van een gepubliceerde app hebben toegang tot de mastermetingen, maar ze kunnen ze niet aanpassen.

Een meting is een combinatie van een uitdrukking en beschrijvende gegevens, zoals naam, beschrijving en extra info. U kunt de uitdrukking voor de meting op verschillende manieren toevoegen.

Er zijn verschillende manieren om een mastermeting te maken.

See also

Hergebruiken van bedrijfsmiddelen met masteritems

Uitdrukkingen gebruiken in visualisaties

Metingen

Dimensies