Visualization bundle

Met visualisaties kunt u de betekenis van een grote hoeveelheid gegevens duidelijk overbrengen. De Visualization bundle is een set uitbreidingen die kan worden gebruikt om de diagramcapaciteit van de Qlik Sense-app te verbeteren en verhogen. De uitbreidingen zijn optioneel. U hoeft deze niet te installeren of in te schakelen om Qlik Sense te kunnen gebruiken.

Uitbreidingen inschakelen

U kunt de Visualization bundle installeren wanneer u Qlik Sense installeert. Als u de installatie van uw uitbreiding wilt aanpassen, zie: De installatie van uitbreidingsbundels aanpassen.

Uitbreidingen aanmaken

U vindt visualisatie-uitbreidingen in het bedrijfsmiddelenvenster onder Aangepaste objecten.

De volgende uitbreidingen zijn inbegrepen:

Beperkingen

Wanneer u visualisatie-uitbreidingen uit een door Qlik geleverde uitbreidingsbundel gebruikt, gelden er enkele algemene beperkingen vergeleken met ingebouwde visualisaties, zoals staafdiagrammen. Ga voor meer informatie naar Een visualisatie maken met behulp van een aangepast object.