QlikWorld 2020 Global Conference. Word lid en ontdek hoe u optimaal gebruik maakt van uw data. Handel snel. Registreer nu en bespaar.

Presentaties dupliceren

U kunt elke presentatie dupliceren, ongeacht of deze tot de app behoort of een presentatie is die u zelf hebt gemaakt. Het dupliceren van presentaties is bedoeld om tijd te besparen door inhoud vaker te gebruiken. U kunt duplicaten bovendien aanpassen aan uw wensen.

Een gedupliceerde presentatie heeft dezelfde inhoud als de oorspronkelijke presentatie en is gekoppeld aan dezelfde snapshots. De gedupliceerde presentatie wordt niet bijgewerkt als de oorspronkelijke presentatie wordt bijgewerkt. Gedupliceerde presentaties worden in het app-overzicht weergegeven onder Mijn presentaties en in het navigatiesysteem voor presentaties.

Een presentatie dupliceren vanuit het app-overzicht

Doe het volgende:

1. Klik op Story Mode links om de presentaties van de app weer te geven.

2. Raak een presentatie lang aan of klik hierop met de rechtermuisknop.

Het snelmenu wordt geopend.

3. Klik op Dupliceren.

De nieuwe presentatie is gemaakt. Deze bevindt zich onder Mijn presentaties.

Tip: U kunt ook het navigatiesysteem voor presentaties gebruiken om een presentatie te dupliceren als u zich in de presentatieweergave bevindt. Story Mode.