QlikWorld 2020 Global Conference. Word lid en ontdek hoe u optimaal gebruik maakt van uw data. Handel snel. Registreer nu en bespaar.

App-inhoud delen en downloaden in de cloudhub

U kunt inzichten uit uw apps delen. U kunt werkbladen en visualisaties als PDF's en afbeeldingen downloaden. U kunt ook de gegevens in een visualisatie downloaden als een xlsx-bestand.. Als gebruikers toegang hebben tot uw cloudhub, kunt u koppelingen naar visualisaties delen met aangepaste selectiestatussen, zodat u de eerste inzichten snel kunt delen.