QlikWorld 2020 Global Conference. Word lid en ontdek hoe u optimaal gebruik maakt van uw data. Handel snel. Registreer nu en bespaar.

Section

Met de opdracht section kan worden aangegeven of de daarop volgende LOAD- en SELECT-opdrachten moeten worden beschouwd als gegevens of als een definitie van de toegangsrechten.

Syntax:

Section (access | application)

Als er niets is gespecificeerd, wordt section application verondersteld. De definitie van section is geldig totdat er een nieuwe section-opdracht wordt gemaakt.

Example:

Section access;

Section application;