Directory

De opdracht Directory legt vast in welke directory moet worden gezocht naar gegevensbestanden in volgende LOAD-opdrachten, totdat een nieuwe Directoryopdracht wordt gegeven.

Syntax:

Directory[path]

Als de opdracht Directory wordt opgegeven zonder een path of als de opdracht wordt weggelaten, zoekt Qlik Sense in de werkdirectory van Qlik Sense.

Werkdirectory

Arguments:

Argument Beschrijving
path

Een tekst die kan worden geïnterpreteerd als het pad naar het qvf-bestand.

Het pad is het pad naar het bestand. Het is:

• absoluut

Example: c:\data\

• relatief ten opzichte van de werkmap van de Qlik Sense-app.

Example: data\

• URL-adres (HTTP of FTP) dat verwijst naar een locatie op internet of intranet.

Example: http://www.qlik.com

Examples:

Directory lib://Data/;

Directory c:\userfiles\data;

See also: