Presentaties uit de basispresentaties van een app verwijderen

U kunt zowel de basispresentaties die oorspronkelijk in de app zijn gevoegd als de basispresentaties die later zijn goedgekeurd voor toevoeging uit een app verwijderen. Wanneer u een basispresentatie verwijdert, wordt deze verplaatst naar de sectie Gepubliceerd door mij van de app als de presentatie door u was gepubliceerd of naar de sectie Community als deze was gepubliceerd door een andere gebruiker. Als de presentatie eigendom was van een andere gebruiker, worden zij weer de eigenaar. Wanneer een presentatie uit de basispresentaties wordt verwijderd, wordt deze niet toegevoegd als de app wordt gedupliceerd of geëxporteerd.

Opmerking: Deze functionaliteit is niet beschikbaar in Kubernetes.

Doe het volgende:

• Klik in de app met de rechtermuisknop op de basispresentatie en selecteer Goedkeuring ongedaan maken.

De presentatie wordt vervolgens verplaatst naar de sectie Gepubliceerd door mij of de sectie Community.

Tip: U kunt presentaties ook in de presentatieweergave verwijderen door op ¨ te klikken en de optie Goedkeuring ongedaan maken te selecteren, door rechts te klikken op een presentatie in de presentatienavigator of door de presentatie lang aan te raken in de presentatienavigator.