Presentaties aan de basispresentaties van een app toevoegen

U kunt zowel gepubliceerde presentaties die door u worden beheerd als presentaties van de community goedkeuren voor toevoeging aan de basispresentaties van een app. Presentaties die zijn toegevoegd aan de basispresentaties worden toegevoegd als een app wordt gedupliceerd of geëxporteerd, in tegenstelling tot gepubliceerde presentaties. Door presentaties aan uw basispresentaties toe te voegen kunt u gezamenlijk werken aan de ontwikkeling van de basispresentaties van uw app.

Opmerking: Deze functionaliteit is niet beschikbaar in Kubernetes.

Doe het volgende:

• Klik in uw app met de rechtermuisknop op een presentatie van de community of op een presentatie die u zelf hebt gepubliceerd en selecteer Goedkeuren.

De presentatie is nu toegevoegd aan de basispresentaties van de app.

Tip: U kunt presentaties ook toevoegen in de presentatieweergave door op ¨ te klikken en de optie Goedkeuren te selecteren, door rechts te klikken op een presentatie in de presentatienavigator of door een presentatie lang aan te raken in de presentatienavigator.