Werkbladen aan de basiswerkbladen van een app toevoegen

U kunt zowel gepubliceerde werkbladen die door u worden beheerd als werkbladen van de community goedkeuren voor toevoeging aan de basiswerkbladen van een app. Werkbladen die zijn toegevoegd aan de basiswerkbladen worden toegevoegd als een app wordt gedupliceerd of geëxporteerd, in tegenstelling tot gepubliceerde werkbladen. Door werkbladen aan uw basiswerkbladen toe te voegen kunt u gezamenlijk werken aan de ontwikkeling van de basiswerkbladen voor uw app.

Opmerking: Deze functionaliteit is niet beschikbaar in Kubernetes.

Doe het volgende:

• Klik in uw app met de rechtermuisknop op een werkblad van de community of op een werkblad dat uzelf hebt gepubliceerd en selecteer Goedkeuren.

Het werkblad is nu toegevoegd aan de basiswerkbladen van de app.

Tip: U kunt ook in de werkbladweergave een werkblad toevoegen door op ¨ te klikken en de optie Goedkeuren te selecteren. Daarnaast kunt u rechts klikken op een werkblad in de werkbladnavigator of deze lang aanraken.