Mashups openen in de Qlik Sense Mobile-app

Qlik Sense-mashups zijn webpagina's die Qlik Sense-app-objecten bevatten, zoals diagrammen en gegevens. U kunt interactief werken met de Qlik Sense-app-objecten in de mashup, net als met de diagrammen in een app.

Openbare mashups op uw Qlik Sense Enterprise-server zijn beschikbaar in uw Mashups-stream. Uw Qlik Sense-beheerder kan privé-mashups eveneens voor u beschikbaar maken in de Mashups-stream. U moet online zijn en verbonden met een server om mashups te kunnen openen in de Qlik Sense Mobile-app. Het is niet mogelijk om mashups te downloaden voor offline weergave.

Opmerking: Qlik Sense November 2018 is vereist voor toegang tot mashups vanuit de Qlik Sense Mobile-app.
Opmerking: Het gebruik van Qlik Sense mashups wordt niet ondersteund in de Qlik Sense Mobile for BlackBerry-app.

Een mashup openen in de Qlik Sense Mobile-app

Doe het volgende:

1. Tik op Mashups. De mashup-stream wordt geopend.
  2. Tik op de mashup die u wilt openen. De mashup wordt geopend.

U kunt ook in de Qlik Sense-mashup op More tikken om het venster met details te openen en vervolgens op Openen tikken.