Qlik Sense Mobile-app

De Qlik Sense Mobile-app maakt verbinding met een Qlik Sense Enterprise-server. Als u verbonden bent, kunt u Qlik Sense-apps en -mashups weergeven die uw beheerder beschikbaar heeft gesteld aan u. U kunt ook Qlik Sense-apps op uw mobiele apparaat downloaden, zodat u ze kunt gebruiken als u niet verbonden bent.

Deze documentatie is ook van toepassing op de Qlik Sense Mobile for BlackBerry-app. Qlik Sense Mobile for BlackBerry is de Qlik Sense Mobile-toepassing die op iOS wordt uitgevoerd en is geïntegreerd met het BlackBerry Dynamics-platform.

Opmerking: Het downloaden van Qlik Sense-apps voor offline toegang wordt alleen ondersteund op de Qlik Sense Mobile-app voor iOS en op de Qlik Sense Mobile for BlackBerry-app.
Opmerking: Het gebruik van Qlik Sense mashups wordt niet ondersteund in de Qlik Sense Mobile for BlackBerry-app.

Bekijk de Qlik Sense-voorbeeldapps die gratis beschikbaar zijn op de Qlik Sense-demoserver. Zie Qlik Sense-demoserver voor meer informatie over de demoserver.

De Qlik Sense Mobile-app installeren

Download de Qlik Sense Mobile-app voor uw apparaat downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store.

Downloaden uit de App Store

Downloaden uit de Google Play Store

Neem contact op met de Qlik Sense-systeembeheerder voor instructies om uw Qlik Sense Mobile-app te verbinden met uw Qlik Sense Enterprise-server.

Ga voor informatie over systeemvereisten voor de Qlik Sense Mobile-app naar Systeemvereisten voor Qlik Sense (alleen in het Engels). .

Zie voor instructies voor het installeren en activeren van de Qlik Sense Mobile for BlackBerry-app: Qlik Sense Mobile voor BlackBerry (alleen in het Engels) wordt geactiveerd.

Terminologie

App-termen kunnen verwarrend zijn. Houd rekening met het volgende:

• De Qlik Sense Mobile-app verwijst naar de Qlik Sense-software die is ontwikkeld voor iOS en Android.
  • Qlik Sense-app verwijst naar de dashboard- en gegevensvisualisatietoepassingen die u hebt gebouwd in Qlik Sense.
  • Qlik Sense-mashup verwijst naar een webpagina of webtoepassing met een vanuit Qlik Sense geïntegreerd object.