Chi2-testfuncties

Worden veel gebruikt in de studie van kwalitatieve variabelen. U kunt geobserveerde frequenties vergelijken in een eenzijdige frequentietabel met verwachte frequenties, of de verbinding tussen twee variabelen bestuderen in een contingentietabel.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Klik op de functienaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.

Als de functie wordt gebruikt in het script voor het laden van gegevens, worden de waarden herhaald over een aantal records, zoals gedefinieerd door een group by-clausule.

Als de functie wordt gebruikt in een diagramuitdrukking, worden de waarden herhaald over de diagramdimensies.