Apps delen in de cloudhub

Door apps te delen, geeft u andere cloudhubgebruikers toegang tot uw inzichten.

Klik op More , selecteer Delen. U kunt uw app delen met individuele leden van uw cloudhub of met iedereen in uw cloudhub. U kunt zien met wie uw app wordt gedeeld in Details.

Cloudhub-leden kunnen uw gedeelde app gebruiken, maar ze kunnen geen community-inhoud maken zoals werkbladen, diagrammen en presentaties. Leden kunnen koppelingen naar diagrammen in apps delen via de door hen gemaakte selecties. Als u wilt dat andere cloudhubleden uw app kunnen bewerken, moet u de app naar een gedeelde ruimte verplaatsen en cloudhubleden bewerkingsmachtigingen voor die ruimte geven.

Als u Qlik Sense Enterprise gebruikt met cloudhub, is het delen van apps vergelijkbaar met het publiceren van apps in een verzameling. Apps die u publiceert in een verzameling, kunt u aan specifieke gebruikers verstrekken. Apps die u deelt in de cloudhub, worden gedeeld met alle gebruikers met toegang tot de cloudhub. Als u Qlik Sense Enterprise hebt en een app met specifieke gebruikers wilt delen, moet u de app publiceren in uw verzamelingen in plaats van deze te delen. Ga voor meer informatie naar Apps in cloudhubs met tags publiceren.